Originální bytové doplňky a nábytek v čistém severském stylu.
Novinky
Slevy
Venkovní posezení
Podle kategorií
Podle místností
Podle ceny
E-mail:

Nejoblíbenější značky


Madam Stoltz
By Nord
Tine K Home
House Doctor
Compagnie de provence
Bloomingville
Ferm Living

Tapenáda z černých oliv s bazalkou 140 g

Tapenády patří mezi tradiční francouzské pochoutky a proto mezi specialitami michelinského šéfkuchaře Nicolase Vahé rozhodně nesmějí chybět.

Lahodná tapenáda z černých oliv a bazalky je ideální jako pomazánka na bagetku nebo krekry, skvěle dochutí také jakoukoliv grilovanou rybu. Dopřejte si tuto francouzskou specialitu a potěšte své chuťové buňky!

Tapenáda je dodávána ve stylové skleničce s minimalistickou etiketou a bude tak designovou ozdobou poličky ve vaší kuchyni i skvělým dárkem pro všechny gurmány.

Složení: 74 % černé olivy, extra panenský olivový olej, kapary, 4 % sušená rajčata, česnek, hořčice (voda, hořčičná semínka, ocet, sůl), koncentrovaná citronová šťáva, ančovičkový krém (ančovičky (ryby), slunečnicový olej, ochucený vinný ocet, sůl), sůl, 0,8 % koření (včetně bazalky).

Hmotnost: 140 g.


Cena včetně DPH: 244


Skladová dostupnost: Skladem - ihned k odběru
Dodavatel: Nicolas Vahé
Záruka: 24 měsíců
Doporučit známému
Pohlídat zboží
Zeptat se na zboží

kategorie:
Jídlo a pochutiny

K tomuto zboží zákazníci nejčastěji kupují

Křepelčí terina se zeleným pepřem 110 g
389 Kč
Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
234 Kč
Křupavá svačinka z brambor a křenu 75 g
99 Kč
Shaker z nerez oceli
709 Kč
Pěnové bonbony Marshmallows 110 g
189 Kč
Papírová slámka - 25 ks
84 Kč

Doporučujeme

Tapenáda ze sušených rajčat 135 g
234 Kč
Zelený čaj s marakujou a kokosem 140 g
324 Kč
Fondue z tmavé čokolády 180 g
344 Kč
Hummus s červenou řepou a pistáciemi 130 g
249 Kč
Krém z mléčné čokolády s lískovými oříšky 100 g
194 Kč
Krém z černých oliv a lanýže letního 140 g
344 Kč

Copyright © 2012 - 2018 Nordic Day • info@nordicday.cz
Abychom poznali, co se vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Více info zde.
Facebook
Blog
Pinterest
Instagram
Kontakt