Příznivci francouzské kuchyně vědí, že coulis dovede podtrhnout celou škálu pokrmů od dezertů až po pečené maso. Stejně tak šéfkuchař Nicolas Vahé, který připravil tuto ovocnou omáčku z červeného ovoce, kterou nyní z jeho originální receptury můžete ochutnat i vy.
Tato omáčka dodá každému dezertu správný sladkokyselý švih. Je připravená z malin, třešní, jahod, černého rybízu, červeného rybízu, ostružin a borůvek. Všechno ovoce bylo pečlivě sesbíráno, vylisováno, pasírováno a uzavřeno do této stylové skleničky.
Můžete ji podávat za studena i za tepla, je ideální jako přeliv na dezerty, k dochucení zmrzliny, skvěle ladí například s čokoládou, ale uplatnění najde i při servírování steaků. Ochutnejte tuto delikatesu nebo jí potěšte nějakého gurmána ve vašem okolí.
Složení: bobule 50 % (jahody, maliny, černý rybíz, červený rybíz, ostružiny a borůvky), třešně 12 %, moučkový cukr (cukr, glukózový sirup), jablečná šťáva, želírující látka: pektiny, citronová šťáva.